• De werkwijze van Solestus

  De werkwijze van Solestus

  de ideale win-win situatie voor alle partijen

Hoe gaan wij voor u te werk?

 • START
  Via een download link kunnen wij uw projecten inlezen waarna wij starten met het uitlezen en samenstellen van de producten. Het maakt ons niet uit of het hout, aluminium of kunststof is. U vraagt en wij leveren naar wens.
 • CALCULATIE
  De kozijnen worden esthetisch en technisch getoetst conform de eisen van het bouwbesluit. De aan en- of opmerkingen worden in overleg met u besproken. Aan de hand van de uitgangspunten worden budgetten of offertes uitgebracht. Naar wens kunnen alternatieven separaat aangeboden worden.
 • PROJECT
  Uw producten compleet op maat in 7D gemodelleerd inclusief de vakvullingen en randen. Aansluitingen op muren en HSB wanden worden altijd klantspecifiek naar wens samengesteld en gemodelleerd.
  Uw kozijnen worden eerst virtueel ingebouwd voordat er ook maar één spaander valt. De clash controles helpen u verder de faalkosten te reduceren en de kwaliteit verder te optimaliseren.
 • CNC PRODUCTIE
  Wanneer u de werktekeningen definitief goedgekeurd dan wordt het project overgedragen aan de productie. Het leveringsschema en de levertijden wordt in nauw overleg met u besproken. Uiteraard werken wij uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit. Naar wens en behoefte worden de producten voorzien van keurmerken zoals bv. FSC, SKH-KOMO, GND, SGT of VKG.
 • DOWNLOAD
  Gedeelte waar u als klant kan inloggen en u bij uw eigen bibliotheken kan.

Neem contact op om te bespreken hoe wij ook u kunnen helpen.